Clean eating – eco living – mean workout

Annons

Idealkroppen?

Det finns lika många idealkroppar som det finns människor – och idealet skiftar hela tiden. Nicole skrev om sitt skiftande ideal häromdagen och det liknar mitt lite – men ändå inte.

Först skulle jag vara smalast. Hur smal jag än blev skulle jag bli smalare. Muskler på tjejer var inte fint – man fick max ana dem lite. Innan dess – älskade mina ben och rumpmuskler jag fick från fotbollen. Men de försvann när smalast var finast(och ja jäklar vad jag fått jobba för att få tillbaka rumpan!)När jag började köra tung styrka var idealet lagom med muskler – vad nu det är. Mindre än jag har idag i alla fall. Magen skulle absolut ha rutor i alla fall.

Idag har jag inget direkt ideal. Konstigt nog. Plötsligt har jag fått en väldigt fin relation till mig och min kropp. Jag vill ha muskler – mer muskler. Men jag har ingen bild på hur det ska se ut. Det ska vara jag helt enkelt och jag har insett att vad som är vackert i mina ögon på mig ständigt skiftar.

Jag älskar när musklerna syns tydligt och rutorna anas – men jag mår kanon när jag har ett lager som döljer det som jag har nu med. Jag är facinerad av muskulösa kvinnor, men jag beundrar även de som har vackra kurvor. Och jag älskar min egen pojkraka kropp med dess just nu smått dolda muskler.Jag ser tjusningen i de flesta kroppar numera – så länge det inte är ohälsosamt stort eller litet så kroppen tar skada. Alla är vackra på sitt sätt och jag önskar jag hade upptäckt det tidigare. Att jag sluppit de där spökena.

Jag strävar fortfarande framåt. Jag vill fortfarande ha mer muskler. Jag vill att rutorna ska synas lite då och då och att biceps ska växa. Men jag har inget ideal dit jag vill nå. Jag har massvis med idealbilder som är vackra. Massvis med kroppar som är fantastiska – och min är en av dem. Även om den är långt ifrån perfekt. Även om det finns en strävan – men gud vad tråkigt livet vore utan strävan! Och nej – det är inget dåligt att ha ett ideal eller att sträva. Så länge det inte tar upp hela din tankeverksamhet – så länge du inte blir besviken, mår dåligt och får ångest för den du är idag.

Vad har du för en idealkropp? Strävar du efter en speciell bild du har på näthinnan?

Kommentarer
 1. Alexandra

  When the pasta is totally cooked, drain it and attempt to take away all excessive h2o.
  Roman Italians believe that no pasta is authentic enough without their guanciale; substitutions are not accepted. Make a simple lasagne by using precooked lasagne sheets which do not need boiling before use.

  Take a look at my website: pastaroller (lopsidedlap5808.blinkweb.com)

 2. Marti

  Fantastic pictures, the shade and depth of the pictures are breath-taking, they attract you in as though you belong of the make-up.

 3. Aubrey

  Back, neck and back adjusting, during Chiropractic care, which removes spinal subluxations thereby eliminating the nerve interference causing patient health complaints.
  Reduce your chances chiropratic care of contracting diabetes by 7 percent. If the patient has other ailments, chiropractors give complementary medical help to alleviate pain and give wellness back to the person. A Wilmington chiropractor can help make the determination.
  Reducing PainYou may think of chiropractic care believe that the body has the capacity to chiropratic care self-heal.

  Stop by my web page :: chiropractor greensboro nc – Tokkas-sketch.Blogspot.com,

 4. Philomena

  Wonderful images, the shade and depth of the images are breath-taking, they draw you in as though you are a part of the make-up.

  Feel free to visit my website fbi background checks applicant (Philomena)

Comments are closed.
Annons
stats